Directeur Wereldhavendagen Sabine Bruijnincx in ‘Steevast op Zondag’.

Zondag praten de radiomakers Wil Krauweel en Jan Jongerius in het tweede (13.00-14.00) uur in het radio / info programma ‘Steevast op Zondag’ met de directeur van de Rotterdamse Wereldhavendagen, Sabine Bruijnincx over de 45e editie en de mogelijkheden na de corona periode.

Sabine is een jaarlijkse gast bij de omroep, om het e.e.a te vertellen en toe te lichten over de vele mooie demonstraties en andere zaken, die de haven biedt.

Thema dit jaar is : Ontdek de Haven en zet vooral in op de jeugd, om die kennis te laten maken met de vele mogelijkheden in de Rotterdamse haven en misschien een toekomst voor hen kan zijn.

De Wereldhavendagen zijn op 2 – 3 en 4 september. Wat zijn de speciale programma punten ? Ongetwijfeld een uurtje met veel informatie die u zal interesseren.                                                             

Het eerste(12.00-13.00) uur is ingeruimd voor de actualiteit en nieuwtjes uit de regio en Albrandswaard, aangevuld met rustige en mooie muziek en komt de column van Joop van der Hor weer voorbij, zoals elke 1e zondag van de maand

Luisteren kan via de website www.rtvalbrandswaard.com 

Techniek en muzieksamenstelling wordt verzorgd door Bas van Driel.

Terugluisteren kan via programma gemist en via Albrandswaard Soundcloud. Het programma wordt herhaald op zondag avond van 20.00 – 22.00 uur.

(Visited 28 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.