Denken, durven en doen, werk in uitvoering!’ Zo gaat het college van B&W in 2022 – 2026 aan de slag voor Albrandswaard

Albrandswaard, 14 november 2022 – Het college van burgemeester en wethouders van Albrandswaard presenteert met trots het Collegewerkprogramma 2022 – 2026: ‘Denken, durven en doen, werk in uitvoering!’ 

In het Collegewerkprogramma staat waar het college de komende vier jaar mee aan de slag gaat voor de gemeente.  De burgemeester en wethouders spraken  uitgebreid met inwoners, maatschappelijke organisaties en raadsleden om te komen tot een gedragen programma.

Burgemeester de Witte: “Wij zijn enthousiast over de manier waarop dit werkprogramma tot stand is gekomen. We hebben veel goede ideeën meegekregen tijdens de gesprekken met de inwoners en maatschappelijke organisaties. De gemeenteraad heeft met haar raadsakkoord de kaders gesteld. Op basis daarvan, en de input van bewoners en maatschappelijke organisaties, hebben we duidelijke doelen voor de komende jaren gesteld. We laten aan de inwoners van Albrandswaard zien waar wij voor staan en waar zij ons op aan mogen spreken. Een goede communicatie met onze inwoners is hierbij onontbeerlijk, dus we blijven over het programma in gesprek.” 

Financiën
Op 19 december bespreekt het college de benodigde financiën van het definitieve Collegewerkprogramma met de gemeenteraad.

Meer lezen?
Het Collegewerkprogramma gaat over onderwerpen die van direct belang zijn voor inwoners, zoals wonen, openbare orde en veiligheid, buitenruimte, financiën, educatie, sport en sociaal domein. Lees hier het volledige Collegewerkprogramma: www.albrandswaard.nl/collegewerkprogramma

(Visited 36 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *