DeltaPORT Donatiefonds geeft kerstgeschenk aan voedselbanken

Voedselbanken in het gebied rondom de Rotterdamse haven krijgen een kerstcadeau van het DeltaPORT Donatiefonds. Het ‘burenfonds van de haven’ heeft een mooi bedrag beschikbaar gesteld waarmee de voedselbanken tijdens de kerstperiode de uit te delen voedselpakketten kunnen voorzien van iets extra’s.

Foto Voedselbanken Nederland

De kerstdonatie van het DeltaPORT Donatiefonds is bedoeld voor de voedsel- banken in Barendrecht, Brielle, Hellevoetsluis, Maassluis, Rotterdam, Schie- dam, Spijkenisse en Vlaardingen.

,,Voor sommige mensen in onze samenleving die het om allerlei redenen al niet gemakkelijk hebben, leidt de combinatie van koude en hoge energie- kosten direct tot minder geld voor eten,’’ zegt interim-voorzitter Alexander Bakker van het DeltaPORT Donatiefonds. ,,Als burenfonds van het Rotter- damse haven- en industriecomplex maken wij in deze kerstperiode een extra gebaar naar de kwetsbaren in onze omgeving.’’

Met het DeltaPORT Donatiefonds tonen bedrijven in het Rotterdamse haven- en industriegebied en het Havenbedrijf Rotterdam hun maatschappelijke betrokkenheid. Het fonds verstrekt geldelijke bijdragen aan instellingen zonder winstoogmerk die actief zijn op het gebied van welzijn, cultuur, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industrie- gebied.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *