De ‘Stand op Maandag’ op RTV Albrandswaard

Gaan sport en politiek samen? Bij de Stand op Maandag wel! De Stand op Maandag is twee uur durend programma waarin Jos Vis mensen uit de sport én politiek uit Albrandswaard ontvangt.


Vanavond, zijn de gasten:


Van 20 tot 21 uur: Dirk Coert de Haan. Dirk is voorzitter van Stichting IJsclub Poortugaal. Omdat er af en toe weer nachtvorst wordt opgegeven is het voor Jos de hoogste tijd om aandacht te besteden aan IJsclub Poortugaal.


Van 21 tot 22 uur: James Scharink. James opgegroeid in Poortugaal en woont in Rhoon. Sinds 2018 is hij fractievoorzitter van GroenLinks in de gemeenteraad van Albrandswaard. Deze partij gaat samenwerken met de PvdA bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het hoe en waarom en nog veel meer actuele zaken gaat Jos met James bespreken.


De techniek en muziek wordt verzorgd door Albert-jan Verhoef.
De “live” uitzendingen van “De Stand op Maandag” is iedere maandag tussen 20.00 en 22.00 te horen via www.rtvalbrandswaard.com, op Facebook, in de ether FM 107.1 en via de kabel in Albrandswaard (radio) Mhz 99.0 en (tv) kanaal 12 (Caiway) en KPN kanaal 1314

(Visited 141 times, 1 visits today)

Eén reactie op “De ‘Stand op Maandag’ op RTV Albrandswaard”

  1. Goede Morgen
    graag zou ik de uitzending van de nieuwe trainer van WCR (Ferry Ceton ) willen luisteren van de Stand op Maandag. kan ik dat ergens terugluisteren ?
    Volens mij was dat op 13 maart dacht ik
    groeten Rien van Zanten
    voorzitter Club 50+ Wcr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *