‘De Roodkapjes’ en nieuw boek ‘Rolf’ in ‘Steevast op Zondag’

” In het kasteel van Rhoon vond deze week op de Klokkenzolder de presentatie plaats van het 6e boek over Rolf getiteld “Rolf en het geheim van het kasteel van Rhoon” . ‘Steevast op Zondag’ besteedt in het 1e uur aandacht aan de overhandiging ” .

Overhandiging boek ‘Rolf’

Verder in het eerste uur (12.00-13.00) aandacht voor lokale en regionale actualiteit en nieuwtjes, komt de wat verlate column van Joop van der Hor voorbij . Ook is er een nieuwe aflevering van ‘Mijmeringen aan de Oude Maas’.

In het tweede ( 13.00-14.00) uur ) brengen een tweetal zeer gedreven dames die onder de naam Roodkapjes een bezoek aan de studio van RTV Albrandswaard .

Dan praten de radiomakers Hetty Landman en Jan Jongerius met Ingrid Geus en Marjo Koppert over het ontzorgen van mantelzorgers. Zij zetten zich in het Rijnmondgebied in om te voorkomen, dat mantelzorgers er zelf aan onderdoor gaan.

De Roodkapjes – Foto: deroodkapjes.nl

Hoe werkt het ?? Wat is de insteek van de hulp en wat voor adviezen geven zij ?? Veel te vragen , dus ook veel te vertellen en uit te leggen. Een bescheiden bijdrage om de zorg betaalbaar te houden

Rob Molenaar is man van dienst voor de techniek en hij zorgt ook voor de muziek keuze.             

Het programma wordt zondagavond van 20.00 –   22.00 uur herhaald.                            

(Visited 33 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *