De populairste tassen voor moeders met jonge kinderen

Als kersverse moeder weet je natuurlijk als geen ander dat je, wanneer je met je kind op pad gaat, een hoop extra’s mee moet nemen, waar dit eerder niet het geval was. Logisch ook, aangezien de kans bestaat dat ze een schone luier moeten of misschien zelfs wel wat schone kleding aan moeten trekken. Daarnaast is het ook niet geheel onbelangrijk dat je wat eten en drinken voor ze bij je hebt, waardoor je al snel een goed gevulde tas met spulletjes nodig hebt voor je kind. Helemaal wanneer je een hele dag weggaat, bijvoorbeeld naar de dierentuin of het pretpark. Daarom willen we graag de populairste tassen voor moeders met jonge kinderen met je bespreken, zodat je een idee krijgt welke tassen nu handig zijn om aan te schaffen als moeder.

Handige luiertassen

Luiertassen zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van moeders te voldoen. Ze bieden voldoende ruimte voor alle benodigdheden en zijn voorzien van handige vakjes om alles georganiseerd te houden. Bovendien hebben deze tassen vaak een verschoonmatje, zodat je overal je kind kunt verschonen. Een populair merk dat veel wordt genoemd is Joolz. Ze bieden stijlvolle en praktische tassen die perfect passen bij de moderne moeder. Toch liever een tas die wat meer oogt als een normale tas en ook gebruikt kan worden als ‘normale’ tas, dan is een mombag een absolute aanrader. Mombags zijn tassen met lekker veel ruimte en dus ook perfect om allerlei spulletjes mee te kunnen nemen voor je kinderen, maar ook voor jezelf. Ook voor moeders zonder kinderen of met de kinderen op leeftijd zijn deze tassen enorm populair.

Rugzakken voor moeders

Steeds meer moeders kiezen voor een rugzak als luiertas. Deze tassen zijn niet alleen trendy, maar ook erg praktisch. Door het gewicht gelijkmatig te verdelen over beide schouders, zijn rugzakken comfortabel om te dragen, zelfs als je langere tijd onderweg bent. Daarnaast heb je je handen vrij, wat vooral handig is als je ook rondloopt met een kinderwagen. Het merk Fjällräven is erg populair onder moeders, vanwege de duurzaamheid en stijlvolle ontwerpen van hun rugzakken.

Schoudertassen

Wil je er als moeder net even wat chiquer uitzien? Dat kan! Dan is het aan te raden om te kiezen voor een schoudertas. Nu is dit vaak niet de meest ideale tas, aangezien je deze maar over één schouder draagt. Je kunt je dus wel voorstellen dat dit bij een goed gevulde tas op lange termijn best zwaar kan worden. Gelukkig zijn er ook schoudertassen waarbij je de band schuin over je borst kunt doen, zodat je wat minder het gevoel hebt dat je de tas aan één kant draagt. Het is dus maar net wat jezelf fijn vindt.

Shoppers

Shoppers zijn ideaal voor wanneer je even snel met je kind naar de supermarkt gaat om wat boodschappen te doen. Deze tassen zijn groot en makkelijk mee te nemen, waardoor je dus niet speciaal een winkelmandje of karretje hoeft te pakken. Vooral met de makkelijke zelfscankassa’s tegenwoordig, sta je voor je het weet weer buiten.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *