De Andersons in Kasteel van Rhoon

De Andersons gaan, gewapend met liedjes en humor op zoek naar antwoorden die ons allemaal aangaan. Ze zoeken  hun toevlucht bij Astrid Lindgren. De schrijfster die jong en oud wees op het mooie en ongrijpbare in de wereld en die zich inzette voor vrede, gerechtigheid en kinderrechten. Ze werd in heel Scandinavië gezien als de wijze oude vrouw bij wie je je hart kon luchten en die je om raad kon vragen. De Andersons zijn jonge ouders die op bezoek gaan bij Astrid Lindgren. Bij haar begint hun zoektocht naar dat wat écht waarde heeft. 

Het Zweeds-Nederlandse duo De Andersons wordt vaak geprezen om hun oorspronkelijke kijk op de wereld, die ze hartstochtelijk vertolken in voorstellingen vol muziek en prikkelende teksten. Eerder maakten ze een succesvolle voorstelling met Arjen Lubach en voor ‘Een mooiere wereld’ werken ze samen met de bejubelde dichter en schrijver Sjoerd Kuyper.  

De Andersons is een duo met Zweedse roots bestaande uit Anna Ågren en Roel Dullaart. Eerder maakten ze samen met Arjen Lubach de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt’, brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk en speelden ze een exclusieve  concertreeks i.s.m. de band Zijlstra. De Andersons worden vaak geprezen om hun oorspronkelijke kijk op de wereld, hun veelzijdige muzikaliteit, sterke teksten en de hartstocht waarmee ze op het podium staan. De afgelopen seizoenen speelden ze het theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’ en ontvingen ze gasten als Jan Terlouw, Dieuwertje Blok, Freek de Jonge, Hakim Traïdia, Hanneke Groenteman en vele anderen die hen vergezelden in hun zoektocht naar verwondering.  

Deze voorstelling, een try-out, wordt op 15 november twee keer achter elkaar gespeeld, te weten om 12:00 uur en om 15:30 uur. Dit omdat er vanwege de beperkingen i.v.m. de corona regelgeving en de 1,5 mtr afstand slechts 30 plaatsen beschikbaar zijn. Door een dubbele voorstelling te programmeren kunnen toch 60 mensen dit spektakel zien. Kaarten zijn alleen online te bestellen.

Kaarten zijn te bestellen via de website van de Stichting Kasteel van Rhoon https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.php

(Visited 22 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *