Cultuur in Steevast op Zondag

In een gevarieerde uitzending van Steevast op Zondag komt deze keer de Cultuur met regelmaat voorbij.

Zo is er in het eerste uur aandacht voor entertainer Dave van der Wal die noodgedwongen aanpassingen in zijn plannen moet maken tijdens deze Corona periode en wellicht opnieuw de Spiegeltent voorstellingen tegen de kerst moet schrappen.

Ook praten Hetty Landman en jan Jongerius met Ewald van Kouwen. Namens de ANBO begeleidt hij een actie voor ouderen waarin een brief aan de Koning wordt geschreven voor Koningsdag.

Schrijfster Gerda van Wageningen heeft al meer dan 150 streekromans op haar naam staan en is nu met een nieuw boek bezig. Waar gaat dit over? Je hoort het komende zondag.

Tot slot is er ook aandacht voor RTV Albrandswaard zelf want op 12 april start De Stand op Maandag met nieuwe uitzendingen. Meer dan 10 jaar maakten Erwin de Jongh en Rob van der Meer dit programma waarin meer dan 1000x gasten uit de sport en politiek mochten ontvangen. Jos Vis is de nieuwe presentator van dit programma en hij vertelt hoe dit programma een doorstart gaat beleven.

Bas van Driel zorgt voor de muziek en techniek in het programma dat op zondag tussen 12.00 en 14.00 uur te beluisteren is.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *