Corona versoepelingen in Bieb

Stap voor stap worden de coronamaatregelen landelijk versoepeld. Dat betekent voor jouw bezoek aan de Bibliotheek AanZet dat je vanaf 26 juni niet langer een mondkapje hoeft te dragen wanneer je bij ons langskomt. Daarnaast wordt het registratieproces versoepeld.

Momenteel zijnalle vestigingen geopend!. Iedereen is dus van harte welkom om de bibliotheek te bezoeken. Wel wordt aangeraden om eerst de actuele openingstijden van jouw vestiging op de website te bekijken. Het is nog niet in elke vestiging mogelijk om de reguliere openingstijden te hanteren en zo voorkom je dat je voor een dichte deur staat.

De afgelopen periode werd bezoekers gevraagd om zich te registreren voor ze de bieb bezochten. Vanaf zaterdag 26 juni is registratie niet meer nodig. Wel wordt gevraagd om alleen vrijblijvend te registreren als je naar de bibliotheek komt voor een activiteit, aan de leestafel komt zitten of komt studeren. Daarnaast is het vanaf 26 juni niet langer verplicht om een mondkapje te dragen wanneer je je in de bibliotheek bevindt. Andere maatregelen zoals het 1,5 meter afstand houden en het desinfecteren van je handen bij binnenkomst blijven wel van kracht. Op de website vind je een overzicht van de huidige coronamaatregelen.

Geniet je liever vanuit huis van de bieb of ben je op vakantie? Bezoek dan de virtuele vestiging want ook daar is van alles te doen en te leren. Zo hebben alle leden toegang tot de Kennisbank en ruim 160 online cursussen. En ook het grootste deel van de activiteiten vindt nog steeds online plaats. Bovendien kun je als betaald lid van de Bibliotheek AanZet kiezen uit ruim 34.000 e-books en 5000 luisterboeken.

Een groot deel van ons online aanbod is alleen beschikbaar voor leden. Ben je nog geen lid van de bieb? Dan is dit hét moment om lid te worden. Zo krijg je volledige toegang tot alle e-books, luisterboeken en andere online diensten. De bieb heeft zowel betaalde als gratis abonnementen. Voor elk wat wils dus! Inschrijven kan online via: https://www.debibliotheekaanzet.nl/lid-worden

(Visited 69 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *