Complete staf sv WCR tekent bij

De technische commissie van SV WCR is wat betreft de staf van de selectie al klaar voor het komend seizoen, allen tekenden voor een jaar bij.
l
Dit betekent dat het 1e elftal ook volgend seizoen onder leiding zal staan van trainers Richard van de Werff en Mladen Maksimovic.Gezien de resultaten in de voorbereiding, de beker en de start van de competitie was men voldoende overtuigd wat betreft een succesvolle voortzetting voor het komend seizoen.

De samenwerking met de trainers van het 2e elftal was na een lange voorbereiding ook goed bevonden waarna de corona roet in het eten gooide. Ook met de trainer van het 2e elftal Koos Lok en zijn assistent Ronald van Hattem werd daarom een akkoord bereikt voor het komend seizoen.

Ook de ervaren keeperstrainer Dik Stol gaat nog een jaar door op Sportpark De Omloop. Dit geldt ook voor de medische staf. Thijs van de Keur bij het 1e elftal en bij 2e elftal Mirjam blijven WCR trouw.

Tot slot blijven teammanager Simon van de Oever en assistent scheidsrechters Peter Kamerman en Thomas bij de club actief.

Dit betekent dat het komend seizoen bij de drie voetbalverenigingen binnen Albrandswaard dezelfde hoofdtrainers actief blijven. Eerder verlengden Ronard Venekamp v.v. Rhoon en Peter Klomp bij s.v. Poortugaal.

(Visited 55 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *