Christen Unie niet in christelijk verbond

De afdeling Albrandswaard van de Christen Unie sluit zich niet aan bij het verbond dat het CDA Albrandswaard heeft gesloten met voormalig lid Johan van Wolfswinkel en de SGP. Dat maakte interim voorzitter Rein de Vries duidelijk aan de redactie van RTV Albrandswaard.

Eerder maakte het CDA bekend dat het met de meeste christelijke partijen was overeengekomen om met een gemeenschappelijke lijst aan de verkiezingen mee te doen. Johan van Wolfswinkel werd hierbij genoemd als voormalig lid van de Christen Unie. De SGP werkt wel samen met de afdeling Albrandswaard van het CDA.

Of de Christen Unie wel meedoet met de verkiezingen en wie er eventueel voor de partij op de lijst komen te staan is nog onduidelijk. De leden van de partij zijn ondergebracht bij de afdelingen van de andere BAR gemeenten en er is momenteel een interim bestuur om orde op zaken te stellen. Tijdens de huidige zittingsperiode stapte Frans van Zaalen al uit de partij om verder te gaan als fractie FRANS. Inmiddels heeft hij zich aangesloten bij Stem Lokaal.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *