Camerajournalist en presentator Dick Roelse te gast in ‘Steevast op Zondag’.

 Zondag 28 mei praten de radio presentatoren Hetty Landman en Piet Vermeulen in het 2e uur (13.00-14.00) van ‘Steevast op Zondag’ met een gast, die zeer verbonden is met de omroep. Al heel lang is hij presentator, redacteur,  filmer, website-beheerder en verricht hij diverse andere hand- en spandiensten. Eerst bij ROSA radio, daarna Studio West IJsselmonde en nu dus bij RTV Albrandswaard.

Foto: Roelse Media Albrandswaard

In de regio is hij regelmatig te zien met zijn camera, de man van Roelse Media Albrandswaard, Dick Roelse. De maker van livestream, videoproductie en als camera journalist Met Dick wordt terug gekeken op de groei en de ontwikkeling van de lokale omroep en wat zijn inbreng daaraan heeft bijgedragen op radio en TV gebied. Heeft hij nog toekomst plannen bij de omroep ? Hetty en Piet zullen het zeker met hem bespreken.                                                             

In het eerste uur is er in een bijdrage van Piet Vermeulen aandacht voor de aftrap van het nieuwe seizoen van theater ‘De Stoep’ in Spijkenisse. Een aantal artiesten ( uit een keur van zo’n 250 ) geven een korte
impressie van hun optreden in het nieuwe theaterseizoen 2022 – 2023 en stellen zich even voor aan de luisteraar. Afsluitend geeft directeur Rob van Wijk zijn visie op het komend seizoen.

Foto: Pieter Vermeulen

Ook is er tijd voor nieuwtjes uit de regio en Albrandswaard en het maandelijkse bezoek van de gebroeders Groen staan op het programma met hun verhalen over het groen.. 

Luisteren kan via de website www.rtvalbrandswaard.com maar ook de alom bekende kanalen via radio, tv en Facebook..

Techniek en muzieksamenstelling wordt verzorgd door Albert-jan Verhoef.

Terugluisteren kan via programma gemist en via Albrandswaard Soundcloud. Het programma wordt herhaald op zondagavond van 20.00 – 22.00 uur.

(Visited 65 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *