Buurtbemiddelingscampagne Buren Sorry! in ‘Infomagazine’

ALBRANDSWAARD – Zaterdag 13 juli is René Belder van Facet Ridderkerk te gast in ‘Infomagazine’. Kees Spronk praat dan met hem over de Buurtbemiddeling campagne.

Mensen met verschillende gewoontes, normen en waarden wonen in Albrandswaard dicht op elkaar. Wat de één heel normaal vindt, is voor de ander onacceptabel. En dat schuurt, knarst en botst soms.
Buurtbemiddeling wil aandacht vragen voor deze verschillen. We roepen alle bewoners op om rekening te houden met elkaar. Heb je een feestje? Licht je buren in (of nodig ze ook uit…). Houd de overlast binnen de perken, je buren zullen er begrip voor hebben. En zeg ook eens: BUREN, SORRY!

Deze weken voert Buurtbemiddeling een campagne door middel van borden langs de weg. Ook liggen er in diverse openbare gebouwen ansichtkaarten met dezelfde teksten: BUREN, SORRY! En BUREN, IK GEEF EEN FEESTJE.

Heeft u vragen over de werkwijze van Buurtbemiddeling? Twijfelt u of wij iets voor u kunnen betekenen in uw situatie? Of heeft u misschien interesse om zelf uw vaardigheden in te zetten en als vrijwillige buurtbemiddelaar te bemiddelen bij burenconflicten? Neem dan contact op met René Belder of Ria Shahzad! – buurtbemiddeling@facetridderkerk.nl of per telefoon 0180-432350.

(Visited 46 times, 1 visits today)