Burgemeester Jolanda de Witte reikt Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Han Simonse

Albrandswaard – Burgemeester Jolanda de Witte reikte tijdens de lintjesregen op 26 april een Koninklijke Onderscheiding uit aan Johannes (Han) Simonse (84) uit Poortugaal. De heer Simonse keeg vanwege zijn lange en grote inzet voor de samenleving de versierselen opgespeld in de raadzaal van het Huis van Albrandswaard. 

De gedecoreerde werd met een smoesje naar het Huis van Albrandswaard gelokt. Daar sprak de burgemeester hem om 11.00 uur toe waarna zij de versierselen opspeldde. Bij de feestelijke bijeenkomst waren familie en bekenden van de heer Simonse aanwezig, ook waren wethouders, raadsleden en oud-gedecoreerden uitgenodigd.

De heer Simonse, geboren in Nieuwe-Tonge op 19 juni 1937, wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij zet zich al meer dan dertig jaar onafgebroken in als vrijwilliger. Zo is hij sinds1991 actief als lid van de technische bouwcommissie voor de Samenwerkingsgemeente Rotterdam Zuid. Sinds 1998 zet hij zich  in voor het Kasteel van Rhoon in de commissie onderhoud gebouw. Ondanks zijn hoge leeftijd brengt hij ook nog maandelijks het magazine rond van de seniorenorganisatie KBO – PCOB. Dit doet hij in Poortugaal en Hoogvliet.

(Visited 84 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *