Burgemeester bezoekt repetitie Rhoonse Comedie

Op 18 maart is de opvoering van de nieuwste voorstelling van de Rhoonse Comedie. Het stuk genaamd Look-a-like is geschreven door Ewouter Vogel.

Burgemeester Jolanda de Witte bezocht maandagavond de repetitie van de toneelgroep: “De mensen van de Rhoonse Comedie oefenen al maanden voor deze voorstelling. Je merkt dat zij dit met veel plezier doen. Ik wens hen en de bezoekers heel veel plezier tijdens de voorstelling.”

Burgemeester Jolanda de Witte verraste Kees Spronk tijdens de repetitie met een taart

De voorstelling wordt opgevoerd in het oude pand van Intero aan de Industrieweg 1 in Rhoon. Naar deze locatie is uitgeweken omdat de oorspronkelijke locatie, ’t Centrum, niet beschikbaar is vanwege de tijdelijke opvang van vluchtelingen tot en met 30 juni. De gemeente heeft samen met de Rhoonse Comedie deze locatie en het podium geregeld. De locatie is volledig ingericht als theater: “Het wordt echt heel mooi. De parkeerplaats wordt verlicht, aan alles is gedacht.” Aldus Kees Spronk van de toneelvereniging.

De voorstelling begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Er zijn voor de voorstelling nog kaarten verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.rhoonsecomedie.nl/Onze-volgende-uitvoering/

(Visited 36 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *