Boosterprik straks aan de Hofhoek

GGD Rotterdam Rijnmond start binnenkort ook in Albrandswaard met het geven van de zogenaamde boosterprik. Net als bij de vorige vaccinatieronde is het parkeerterrein aan de Hofhoek in Poortugaal gekozen als priklocatie. Er komt dan ook weer een tijdelijke tent met een zelfdragend aluminium frame te staan. 

Het opbouwen van de vaccinatiehal zal ongeveer drie werkdagen duren. De vergunning hiervoor is aangevraagd. Naar verwachting start de opbouw dinsdag 7 december 2021.
 
Vanaf half december gaat de priklocatie open en kunnen bewoners van Albrandswaard en uit de regio hier terecht voor de boosterprik.
 
De GGD heeft bij de besluitvorming over de priklocatie onder andere gekeken naar bereikbaarheid en veiligheid. De dienst hecht grote waarde aan een goede bereikbaarheid voor zowel bewoners als personeel. De inzet van hosts en verkeersleiders loopt via de evenementenorganisatie die de hal bouwt. Desondanks kunnen omwonenden van de vaccinatiehal enige hinder ondervinden van extra verkeersbeweging naar en van de locatie.

(Visited 574 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *