Boekenstal zoekt assistent beheerder

Welzijn Albrandswaard is per direct op zoek naar een vrijwilliger die zich wil inzetten als assistent-beheerder van Wijkcentrum de Boekenstal, Dorpstraat 34 Poortugaal. Het welbekende karakteristieke gebouw “de Boekenstal” functioneert sinds januari 2014 als wijkcentrum. In het wijkcentrum vindt u verschillende activiteiten op het gebied van ontmoeting, taal en lezen en recreatieve activiteiten.

Samen met de huidige vrijwillig beheerder van het Wijkcentrum zult u de werkzaamheden verdelen. De beheerder van het wijkcentrum is een gastheer/gastvrouw en het aanspreekpunt voor bezoekers en deelnemers aan activiteiten. Daarnaast draagt hij/zij zorg voor het beheer en de exploitatie van de bar. Als beheerder denkt u mee over hoe we het wijkcentrum een bruisende ontmoetingsplek kunnen laten zijn voor de omgeving. Lijkt het u leuk om als assistent-beheerder aan de slag te gaan? Bent u bereid flexibele uren te draaien?

Neem dan snel contact op met het Vrijwilligerspunt Albrandswaard per e-mail m.vansteenbergen@welzijnalbrandswaard.nl of bel naar 010-5018322.

(Visited 29 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *