Blues Op Zondag gaat door

In verband met de gewijzigde COVID-19 maatregelen zijn er wat aanpassingen gedaan, maar er is goed nieuws. Het optreden van “Kat Riggins & Blues Revival” op 21 november in Abel te Poortugaal, gaat door! Er wordt gespeeld in een theateropstelling met zitplaatsen, en het aantal beschikbare kaarten is verminderd, maar het optreden vindt wel plaats.

Dit optreden is georganiseerd door Stichting Muziek op Rhoon, in de serie “Blues op zondag”. De zaal is open om 15 uur, het optreden zal van 16 tot 18 uur zijn. Deze middag staat een funky blues optreden van Kat Riggins & Blues Revival in Abel geprogrammeerd.
Kat Rigging komt uit de Verenigde Staten en treedt sinds 2018 regelmatig op festivalpodia in Europa op, met haar Nederlandse begeleidingsband Blues Revival.

Kat Riggins heeft recent een nieuwe CD uitgebracht genaamd “Cry Out”. ‘The Babydoll of the Blues’, zoals ze in de VS genoemd wordt, wordt steeds bekender!

Voor meer informatie en tickets: www.muziekoprhoon.nl

Aangezien er veel geïnteresseerden verwacht worden bij deze Blues op Zondag, is dit optreden bij Abel te Poortugaal in een zaal met een grotere capaciteit dan de gebruikelijke locatie.

Laat je op deze gezellige Blues op Zondag-middagen verrassen door de beste (internationale) bluesartiesten.
Tickets voor Blues op Zondag zijn vooraf uitsluitend online te koop. Indien niet uitverkocht worden tickets aan de deur verkocht. De zaal gaat open rond 15.00 uur waarna rond 16.00 uur het optreden begint tot ca. 18.00 uur. Toegang alleen met een Corona Test Bewijs.

Info en tickets via www.muziekoprhoon.nl/bluesopzondag.php

(Visited 54 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *