Blijdorp in Steevast op Zondag

De benarde positie van diergaarde Blijdorp is een van de onderwerpen in Steevast op Zondag.

In het zondagochtendprogramma Goedemorgen Albrandswaard is Marielle Vergouwe een van de gasten. Zij is fractievoorzitter van EVA in de gemeenteraad van Albra

In het eerste uur vertelt directeur Erik Zevenbergen over de moeilijke periode en de acties die worden gehouden voor het behoud van de dierentuin. Ook praten de presentatoren Jan Jongerius en Piet Vermeulen met Rian Vreeburg  , directeur van de ANWB hulpdiensten en Wegenwacht . Het onderwerp is vooral het 75 jaar bestaan van de wegenwacht

In het tweede uur is Rob van der Meer als voorzitter van de gebiedscommissie Pernis in de uitzending. Met hem zal het gaan over de nieuwbouw in Pernis , de verkeersveiligheid en het onderhoud van het Pernisserpark.

Christiaan Farlakomt vertellen over de 4e ruimte die klaar is van zijn Escaperoom en een nieuw initiatief voor een site met uitleg over goocheltruc’s .


Tot slot is er een bijdrage van Piet Vermeulen met Vincent van der Broek over zijn zoektocht voor mensen om te kunnen filmen.

Steevast Op Zondag is de beluisteren op zondag tussen 12.00 en 14.00 uur. Bas van Driel zorgt deze keer voor de techniek.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *