Biersommelier Jet van de Griendt in ‘Steevast op Zondag’.

Zondag 16 februari praten de radiomakers Nelleke van der Schee en Jan Jongerius met de gediplomeerd biersommelier en bierprofessor Jet van de Griendt. Het gesprek over soorten, brouwen, welke glazen moet je gebruiken bij het bier drinken komen voorbij in het tweede(13.00-14.00) uur van ‘Steevast op Zondag’ van RTV Albrandswaard.

Jet brouwt ook zelf bier in de brouwerij St.Joris in Breda en doet dat in de kelder van de Boterhal. Sinds 2016 is zij hier druk mee bezig en onder de naam Bierista geeft zij ook workshops, lezingen en opleidingen voor specialisatie in de bierwereld. Kortom, een mooi gesprek is verzekerd over een breed scala aan biersoorten.

Het eerste (12.00-13.00) uur is ingeruimd voor de actualiteit in de regio en kunnen er soms ook korte telefoon interviews te beluisteren zijn.

Luisteren naar het programma is mogelijk via internet www.rtvalbrandswaard.com, in de ether FM.107.1 en op de kabel van Albrandswaard (radio) Mhz.99.0 en (tv) 28+ analoog en 12 digitaal(Caiway) Herhaling van het programma op zondagavond van 22.00 – 24.00 uur.

Gast voor de volgende week :
Richard de Waardt – Stadsbeiaardier Rotterdam – Laurenskerk

(Visited 139 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *