Bibliotheek weer open

Vanaf vandaag is iedereen weer welkom in de vestigingen van de Bibliotheek AanZet. Lekker struinen tussen de boeken, een krantje of tijdschrift doorbladeren aan de leestafel of gewoon even een praatje maken. Ook alle medewerkers van de bieb kijken hier enorm naar uit.

“We zijn blij dat we er straks weer volop kunnen zijn voor elke inwoner van Albrandswaard.” – Bibliotheekmedewerker Albrandswaard

Door de veiligheidsmaatregelen is het nog niet mogelijk om de reguliere openingstijden te hanteren. En omdat elke vestiging anders is, is maatwerk noodzakelijk. Daarom kan het voorkomen dat het beschikbaar maken van de faciliteiten, zoals computers en printers, in sommige bibliotheken iets langer duurt. Kijk op de website voor de veiligheidsmaatregelen, aangepaste openingstijden en beschikbare faciliteiten.

Achter de schermen is iedereen druk bezig om overal weer toffe activiteiten aan te bieden voor jong en oud. In enkele vestigingen zijn taalleerders bijvoorbeeld weer welkom. Maar ook online blíjft er van alles te doen en te leren. Als betaald lid van de Bibliotheek AanZet kun je in de virtuele vestiging kiezen uit ruim 34.000 e-books en 5000 luisterboeken. Daarnaast hebben álle leden toegang tot de Kennisbank en ruim 160 online cursussen. En ook het grootste deel van de activiteiten vindt nog steeds online plaats. Houd de website in de gaten voor het complete aanbod.

Je hóeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om gebruik te maken van een deel van het aanbod. Zo ben je altijd welkom bij activiteiten. Maar als lid kun je wel meer. Nu dus ook weer in de vestigingen. Boeken lenen kan bijvoorbeeld al met het gratis Welkom-abonnement. En voor €48,- per jaar geniet je onbeperkt van alle diensten van AanZet. Dat is slechts €4,00 per maand. Meer weten over lid worden, onze collectie, activiteiten of het aanbod? Neem een kijkje op www.debibliotheekaanzet.nl

(Visited 33 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *