Bewoners Essendael vieren voltooiing van hun wijk

Zaterdag 15 juni vierden de bewoners van de wijk Essendael de afronding van hun wijk. De Grond Exploitatie Maatschappij (GEM) Essendael nodigde alle bewoners uit om dit moment te vieren, waarbij lokale ondernemer Abel hen in een levendige festivalsfeer goed verzorgde. Ondanks de dreigende weersvoorspellingen liet zelfs de zon zich nog even zien en bleef het bijna helemaal droog.
Bewoners Essendael vieren voltooiing van hun wijk – Foto: @BPD

Wethouder Mieke van Ginkel: “Het afronden van de wijk Essendael is een bijzondere mijlpaal. De wijk is een mooie toevoeging aan Albrandswaard waar lang aan gewerkt is. Ik wens alle bewoners in de wijk nog heel veel woonplezier toe.”

Aart Reitsma, ontwikkelaar bij BPD, is erg tevreden met het eindresultaat van de ontwikkeling. “In totaal is er 18 jaar aan de wijk gewerkt, waarbij de goede samenwerking met de gemeente essentieel was en bovendien erg prettig verliep. Rhoon heeft er in totaal 660 nieuwe adressen bij gekregen, met woningen in alle segmenten en voor alle doelgroepen. Met dit eindfeest willen we gezamenlijk stilstaan bij deze mijlpaal en onze waardering uitspreken voor het geduld en begrip van de bewoners tijdens de afgelopen jaren van realisatie.”

Tijdens het eindfeest konden de kinderen uit de wijk zich laten schminken en een vriendelijke clown maakte met ballonnen de mooiste creaties. Een DJ zorgde voor muzikaal entertainment waardoor deze gezellige middag voorblij vloog.

(Visited 368 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *