Beweeg mee in een van de SPAL wandelgroepen

 Wandelen en bewegen in de buitenlucht is het helemaal. En het kan weer in groepsverband. Fitter en vitaler worden, afslanken, genieten van de natuur, sociale contacten maken of verstevigen, leefstijl verbeteren, kcal verbranden.  

Via stichting SPAL (Sportief Albrandswaard ) is het mogelijk om in groepsverband  meerdere malen per week aan een  wandeling deel te nemen voor je fitheid, conditie, afslanken, sociale  contacten, leefstijl

De activiteiten bestaan uit Sportief Wandelen en Nordic Walking  en worden begeleid door allround wandelsporttrainers en begeleiders.

Het is “meer” dan een ommetje maken, er wordt actief bewogen.  Het is voor de meeste deelnemers hun wekelijks sport-  en beweeguurtje, hun doel om fit te blijven, sociale contacten te houden, een vast doel te hebben, en een zekerheid  te weten dat het er is. 

De wandelingen zijn op dinsdag – woensdag – donderdag 09.30 uur en zondagmorgen 10.00 uur.

Donderdag en zondagmorgen is er een wandeltocht van ongeveer 8 km  – 1,5 uur,

Dinsdagmorgen is het mogelijk Nordic Walking  technieken aan te leren of te verbeteren

Woensdagmorgen is er een Wandel je Fit gerelateerde training van ongeveer 1 uur.

Donderdagmorgen is er een tweede groep, om 11.30 uur start een Wandel je Fit Extra groep. Extra aandacht voor mensen die moeten of willen gaan bewegen omdat ze overgewicht hebben, niet fit zijn, of aan het revalideren zijn van bijvoorbeeld. een knie- of heupoperatie en langzaam aan willen beginnen met bewegen.  Wandelen in de buitenlucht met of zonder stokken (poles) voor mensen die denken dan ze het “normale” tempo nog niet aankunnen of andere lichamelijk ongemak zoals bijvoorbeeld diabetes.  Het gaat in deze groep wat rustiger en met meer rustmomenten.

Aad Wijntjes die deze extra groep begeleid is naast wandelsport trainer ook personal trainer en leefstijl-coach.

Al de activiteiten starten vanuit het Lokaal aan de Albrandswaardsedijk 180 in Poortugaal  bij de Jachthaven Rhoon.

Na afloop wordt er in Het Lokaal koffie  of thee gedronken en wat nagepraat.

Meer informatie Aad Wijntjes  tel. 06-46226208   of  www.stichtingspal.nl 

(Visited 182 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *