Bestuur WCR ” Wij fuseren niet met vv Rhoon”

Binnen de sv WCR is met uiterste verbazing gereageerd op de uitlatingen van Marco van Wassenaar, de voorzitter van buurvereninging v.v. Rhoon. In de uitzending van De Stand op Maandag van afgelopen maandag gaf van Wassenaar aan dat het vormen van een gezamenlijke vereniging met sv WCR een van de drijfveren was om te kiezen voor het voorzitterschap.

” De app ontplofte zowat nadat het verhaal van de voorzitter van v.v. Rhoon naar buiten was gekomen” zo vertelde Jan Backbier die binnen sv WCR de functie van penningmeester bekleedt. Volgens Bakbier gaf het voltallige bestuur in onderling app-verkeer nogmaals aan dat niemand uit het bestuur voor de fusie met v.v. Rhoon is en dat dit onder het huidige bestuur ook nooit zal gebeuren.

Backbier reageerde ook op een artikel op de website van RTV Albrandswaard. Zijn reactie daar was “Gelukkig ziet niemand van het bestuur van WCR een fusie met vv Rhoon zitten. Het getuigt van grootheidswaanzin als hij hier om voorzitter is geworden”.

In het programma Albrandswaard Lokaal dat vanmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur te beluisteren is zal er ook een reactie vanuit het bestuur van sv WCR op de uitlatingen van Marco van Wassenaar te horen zijn.

(Visited 178 times, 3 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *