Bestuur s.v. Poortugaal is er klaar mee

Het bestuur van s.v. Poortugaal heeft het helemaal gehad met alle praktijken die al geruime tijd plaats vinden op het sportpark Albrandswaard.

Al jaren is het schering en inslag wat betreft vernielingenop het sportpark dat openbaar en dus vrij toegankelijk moet zijn. Sinds het uitbreken van de Corona crisis is de situatie echter verder uit de hand gelopen.

Daar waar de leden van de voetbalvereniging zich moeten houden aan protocollen en beperkende maatregelen wordt door anderen de kunstgrasvelden onbeperkt gebruikt voor andere doeleinden.

Afgelopen zondag was echter de maat vol toen bleek dat er een volledige wedstrijd op het veld van s.v. Poortugaal werd afgewerkt inclusief een ingehuurde scheidsrechter.

Volgens voorzitter Jaap Smaling kan dit zo niet verder gaan. Hij eist nu maatregelen die de situatie ter plaatse weer normaliseert en die er voor zorgen dat s.v. Poortugaal weer ” eigenaar” over het eigen sportterrein wordt.

Woensdagavond is Smaling gast in het programma ” Albrandswaard Lokaal ” van Herman Spijkers dat iedere werkdag (behalve op maandag) te beluisteren is op RTV Albrandswaard tussen 17.00 en 18.00 uur.

(Visited 84 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *