Beishuizen weg als voorzitter v.v. Rhoon

RHOON – Tammo Beishuizen is afgelopen donderdag per direct teruggetreden als voorzitter van zijn geliefde v.v. Rhoon. De vertrokken voorzitter was al eerder in dezelfde functie van de club maar moest destijds stoppen door zijn werkzaamheden bij de KNVB.De tweede termijn was minder succesvol.

Met name een verschil van inzicht over het gevoerde beleid leidde tot de beslissing om daar niet langer als voorzitter leiding aan te geven.

Beishuizen is van mening dat het gevoerde beleid er mede toe heeft geleid dat v.v. Rhoon momenteel te maken heeft met een sterke terugloop van het aantal leden.

Ook op het sportieve vlak deed de club de laatste jaren een stapje terug. Een aantal jaar geleden werd al gestopt met het hoogste niveau van de dames afdeling en het heren vlaggenschip degradeerde naar de derde klasse waar het momenteel een marginale rol vervult.

Tijdens de ledenvergadering op 17 december a.s. is Beishuizen bereid om de leden desgewenst tekst en uitleg te geven. Ondertussen zoekt de vereniging middels een oproep binnen de gelederen naar een nieuwe voorzitter.

(Visited 286 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *