Barendrechtse wethouder Lennart van der Linden in ‘Steevast op Zondag’

Zondag praten de radiopresentatoren Hetty Landman en Jan Jongerius in het tweede (13.00-14.00) uur van Steevast op Zondag met een gast, die politiek NIET echt verbonden is aan Albrandswaard, maar  door de BAR samenwerking wel indirect meewerkt aan het politieke landschap.

Voormalig lid van FVD, maar nu voor Echt voor Barendrecht ( EVB) heeft hij een brede portefeuille waarover de radiomakers gaan praten met wethouder Lennart van der Linden .

Lennart van der Linden Foto: EVB

Wat zijn er overeenkomsten met en wat doen de BAR gemeenten samen, en waarom is Barendrecht een aantrekkelijke gemeente om te wonen ??

Geboren en getogen in Barendrecht en wonend in Carnisselande zal zijn kennis van deze gemeente zeker een pré zijn om als wethouder te kunnen  functioneren.   Duurzaamheid en klimaatbeleid staan hoog bij hem in het vaandel.                                                      

Het eerste(12.00-13.00) uur is ingeruimd voor de actualiteit en nieuwtjes uit de regio en Albrandswaard, aangevuld met rustige en mooie muziek en het maandelijkse bezoek van de gebroeders Groen staan op het programma met hun verhalen over het groen.. 

Terugluisteren kan via programma gemist en via Albrandswaard Soundcloud. Het programma wordt herhaald op zondagavond van 20.00 – 22.00 uur.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *