BAR-Talkshow op RTV Albrandswaard

Deze zondag zal RTV Albrandswaard de allereerste BAR-talkshow vanuit gebouw Het Kruispunt uitzenden op haar televisiekanaal en Facebook pagina. De uitzending zal starten om 14.00 uur en ongeveer een uur duren.

BAR-talk is dé talkshow van en voor de regio. Met beroemde gasten, spraakmakende onderwerpen, interessante interviews, sport, een proeverij, politiek en muziek. Benieuwd wat er speelt in de regio? Kijk naar BAR-talk!  

Heb je altijd al willen weten voor welke uitdagingen jouw burgemeester staat? Of wil je weten wat Gordon met onze lokale talent Kim Malou te maken heeft? Bij BAR-talk kom je het te weten. Een show vol entertainment, scherpe stellingen en goede gesprekken. Kiest jouw burgemeester voor een warme kroket of toch voor kaviaar?

Aan gasten geen gebrek. Voor deze editie hebben niemand minder dan alle drie de burgemeesters van de BAR-gemeente toegezegd te komen. Ook Freek van der Valk, GTST-ster Guido Spek en opkomend talent Kim Malou zullen ten tonele verschijnen vanuit Het Kruispunt. 

Uw presentator van de avond? Dat is natuurlijk Hans Groenendijk. Met oneindige kennis over zijn regio neemt Hans je mee langs bekende gasten en (on)ontdekt talent. Vol humor en scherpzinnigheid weet Hans de gasten te raken en de juiste vragen te stellen. Benieuwd hoe bont Hans het deze keer kan maken?

Benieuwd?
Dit, en nog veel meer, is te zien in BAR-talk. Je ziet het op de Facebook pagina van RTV Albrandswaard of op ons televisiekanaal binnen de gemeente Albrandswaard.

BAR-talk wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Kruispunt Live, Theater het Kruispunt, de Bibliotheek AanZet Ridderkerk, Albrandswaard en Carnisselande en Groener Gras Producties. 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *