Andre Heezen na 47 Geeve-dienstjaren met pensioen

André Heezen begonnen met werken, bij het in Rhoon gevestigde bedrijf wat destijds de naam BV Aannemersbedrijf v/h Gebr. W.G. en G.W. Geeve voerde, op 8 augustus 1974. Het was echter niet de eerste werkgever van André, hier werd bij de toespraak op de receptie aan gememoreerd.

Na de oprichting van Geeve Ovenbouw eind 2000 is André bij dit bedrijf gaan werken. De laatste 20 jaar is André voornamelijk actief geweest in het vuurvast onderhoudswerk, voor zowel de glas- als de aluminium industrie.

André heeft begin van dit jaar in overleg met zijn werkgever gebruik gemaakt van de mogelijkheid om vervroegd met pensioen te gaan. Een mogelijkheid die er momenteel is voor met name mensen die jarenlang in de bouwnijverheid actief geweest zijn. Na een ononderbroken periode van bijna 47 jaar werken bij dezelfde werkgever is de tijd aangebroken dat er meer tijd vrijgemaakt kan worden voor andere zaken/hobby’s naast de dagelijkse verplichtingen.

De meeste mensen uit Albrandswaard zullen André ook (her)kennen van de Groente en Fruit handel en/of de verkoop van kerstbomen vanuit de winkel aan de Essendijk. De winkel staat naast de woning waar André als kind is opgegroeid en waar hij nu samen met zijn vrouw Lies woont.

Afgelopen zaterdag was eindelijk de mogelijkheid om een afscheidsreceptie met een drankje en hapje te organiseren bij Restaurant Abel in Rhoon. Naaste familie, collega’s, oud-collega’s en relaties hebben onder het genot van een drankje en een hapje met elkaar het afscheid van André gevierd. Op de foto ziet u de pensionado André Heezen die een cadeau als herinnering en dank overhandigd krijgt. Mede namens André Heezen wordt iedereen voor de aanwezigheid afgelopen zaterdag en het team van Restaurant Abel voor de organisatie en goede zorgen.

(Visited 41 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *