Amazing Stroopwafels in Steevast op Zondag

Dat er deze zondag muziek van The Amazing Stroopwafels te horen zal zijn is wel zeker in Steevast op Zondag. Een van de gasten is namelijk stroopwafel Wim Kerkhof. In het eerste uur waarin de musicus langskomt is ook Cock Pille gast van Jan Jongerius en Hetty Landman.

Pille gaat stoppen met zijn kapperszaak in Poortugaal nu hij de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt maar gaat zeker niet stoppen met een andere passie van hem, het kunstschilderen.

Ook in het tweede uur is er een muzikale gast. Shirma Rouse is een achtergrondzangeres die onder andere te horen is op het Koningslied van Lee Towers. Ze is echter ook ruim 50 kilo afgevallen door over te gaan op alleen maar gezonde voeding.

Juryt de Vries is fysioterapeut. Hebben de fysiotherapeuten het drukker nu veel mensen thuis werken vanuit een niet ergonomische werkplek? Het presentatieduo gaat op zoek naar het antwoord.

Behalve deze onderwerpen is Rob Molenaar de technicus van dienst die ook voor de noodzakelijke muziek in het programma gaat zorgen.

Steevast op Zondag is te beluisteren tussen 12.00 en 14.00 uur.

(Visited 107 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *