Alzheimer Café Hoogvliet

Maandagavond 16 maart a.s. is er weer een Alzheimer Café in Hoogvliet. Het thema van de avond is ‘vormen van dementie’. U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom in Meeuwenhof/Breede Vliet aan de Alverstraat 141 in Hoogvliet.

Dementie kent verschillende ziektebeelden waarvan de ziekte van Alzheimer de bekendste is. Deze avond geeft een arts uitleg over de meest voorkomende andere vormen van dementie. Denk hierbij aan Mild Cognitive Impairment, Lewy Body dementie en Vasculaire dementie. Na de pauze is er gelegenheid om zelf uw vragen te stellen en eigen ervaringen en tips te delen met gelijkgestemden. Aanvang is om 19.30 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur. Deelname aan deze avond is gratis en aanmelden is niet nodig.

Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Men ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer met een kopje koffie of thee. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marga van der Bas, sociaal pedagogisch hulpverlener, via telefoonnummer 010 – 501 75 00.

(Visited 64 times, 1 visits today)