Alle voorstelingen Kasteel van Rhoon afgelast

In verband met aangescherpte (Coronavirus) maatregelen vanuit het kabinet zijn de geplande voorstellingen in het Kasteel van Rhoon voor de maand maart afgelast.

Voor de voorstellingen Aadje Piraatje,op 15 maart, de Cabaretvoorstelling ‘HUN-Alles is wel’, op 19 maart en het Lezersfestival op 14 maart kunnen bezoekers hun geld terugkrijgen.

Stuur daarvoor een e-mail naar refund@stichting-kasteelvanrhoon.nl onder vermelding van het e-ticketnummer en wij zorgen voor terugbetaling van de kosten van uw ticket. Vergeet niet het bankrekeningnummer te vermelden.

De verkochte kaarten voor Blues op Zondag van 15 maart, zijn nu geldig voor het laatste optreden van Blues op Zondag seizoen 2019/2020. Dit optreden, op zondag 12 april, wordt verzorgd door de talentvolle Dave Warmerdam Band uit Schiedam. Mocht u hier gebruik van willen maken dan hoeft u niets te doen. Het E-ticket of fysiek gekochte ticket van The Still Believe Band is de entreekaart voor 12 april, aanvang 16.00 uur (onder voorbehoud ontwikkelingen Coronavirus).

Mocht u geen gebruik kunnen of willen maken van deze geste dan kunt u uw geld terugkrijgen. Stuurt u een e-mail naar info@muziekoprhoon.nl  onder vermelding van uw e-ticketnummer en wij zorgen voor terugbetaling van de kosten van uw ticket. Vergeet uw bankrekeningnummer niet te vermelden.

(Visited 79 times, 1 visits today)