Albrandswaard Sport vandaag weer van start

Het is lang stil geweest maar dit weekend gaan de sportclubs weer voorzichtig het veld op. Dus is ook Erwin de Jongh weer terug met zijn wekelijkse sportcolumn.

Albrandswaard Sport vandaag live bij sv Poortugaal - Brielle.

Sportvrienden,

Eindelijk is het weer zover, we kunnen weer van start met ons sportprogramma! De lange en ongeplande winterstop zit er gelukkig op! Fijn voor alle amateursporters, sportverenigingen, toeschouwers en luisteraars! Ik denk dat iedereen er dan ook weer zin in heeft, wij van Albrandswaardsport in elk geval wel!!

Dit weekend moet men er nog even inkomen, wedstrijdritme op doen, maar volgende week gaat het competitie spektakel weer echt van start. Dit keer dus alleen oefenwedstrijden waarbij ook onze regioclubs. die wij volgen, zich daarbij niet onbetuigd laten.

Wat de hoofdklassers betreft gaat Smitshoek zaterdagmiddag op bezoek bij en in Montfoort en speelt Poortugaal om 14.30 uur thuis tegen Brielle. Een mooie gelegenheid om te kijken hoe het met de vorm van de blauw/zwarte brigade van Peter Klomp staat. Dick van der Meer gaat er dan ook voor ons naar toe om er live verslag van te doen.

Derdeklasser Rhoon gaat oefenen in en tegen Hellevoetsluis, aanvang 15.00 uur en vierdeklasser WCR treedt thuis aan tegen Zwartewaal om 14.30 uur.

Zowel Rijnmond Hoogvliet Sport, Pernis en Meeuwenplaat kiezen voor een trainingsaanpak dit weekend.

Ook de korfballers gaan weer beginnen en wel direct op competitie niveau, althans Nikantes, dat in de 4e kl. F op bezoek moet bij SKV.  1eklasser RWA is vrij en komt pas volgende week weer voor het eerst in actie.

Al met al een rustige aanloop naar wat ons hopelijk allemaal aan moois en spannends de komende weken te wachten staat. Zoals ik aan het begin al zei, gaan ook wij van start met Albrandswaardsport en zijn we weer te beluisteren zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur waarbij de presentatie in handen is van Mark Hotting en vader Hans de techniek en muziekkeuze voor zijn rekening neemt. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om zelf de wedstrijden live te bezoeken, dan hoeft u, door op ons af te stemmen, er dus niets van te missen. Tot zaterdag dan maar!

Groet, Erwin.

(Visited 55 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *