Albrandswaard Kiest – De uitslagenavond

Op woensdag 16 maart is het zover: dan kunt u naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen! Een spannend moment, omdat deze dag de nieuwe gemeenteraadsleden worden gekozen voor de komende vier jaar. De uitslagen worden vanaf 21.00 uur live vanuit het gemeentehuis bekend gemaakt en zijn ook hier op de website te volgen van RTV Albrandswaard.

Suzan Mulder, welbekend van RTV Rijnmond presenteert de avond samen met burgemeester Jolanda de Witte die de uitslagen bekend maakt zodra deze binnen zijn. Natuurlijk maken we interviews met de politici en aanwezigen in de zaal. 

Onze verslaggevers gaan langs stembureaus in Poortugaal, Rhoon en Portland om verslag te doen van het tellen van de stemmen.

Als de uitslagen van de verschillende stemlokalen achter elkaar binnenkomen is dat altijd spannend. Kijk en luister vanaf 21.00 uur tot middernacht mee via de livestream op de radio, Facebook en het TV kanaal van RTV Albrandswaard of kom zelf langs in het ‘Huis van Albrandswaard’.

Welke partijen doen mee?
Door te gaan stemmen bepaalt u mede wat er de komende jaren in de gemeente gebeurt. Kortom: u heeft invloed op de toekomst van Albrandswaard!

Dit jaar doen er zeven partijen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen: VVD, EVA, CDA, Stem-Lokaal, Leefbaar Albrandswaard, GroenLinks/PvdA en NAP. Er zijn 21 zetels te verdelen.

(Visited 485 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *