Afsluiting Benelux tunnel en Kethel tunnel

Rijkswaterstaat sluit in het weekend van 26-29 maart de Beneluxtunnel in beide richtingen af, voor alle verkeer, wegens werkzaamheden. Om redenen van  verkeersmanagement en verkeersveiligheid wordt dan ook de Ketheltunnel in zuidelijke richting afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

De werkzaamheden vinden plaats van vrijdag 26 maart 21.00 uur tot maandag 29 maart 05.00 uur. Het gaat om werkzaamheden aan de besturingssystemen van de Beneluxtunnel.

·         Het verkeer naar het zuiden over de ring A4 (Rotterdam-Zuid, Bergen op Zoom en Europoort) wordt omgeleid via de Ring Rotterdam: van de A20 naar de A16 naar de A15.

·         Het verkeer naar het zuiden vanaf de A4 wordt via de A4 in noordelijke richting omgeleid naar de A13.

·         Het verkeer naar het noorden over de ring A4 (Rotterdam-Noord, Amsterdam en Den Haag) wordt omgeleid via de Ring Rotterdam van de A15 naar de A16 naar de A20.

De Benelux voetgangerstunnel en de fietstunnel zijn afgesloten. Er is voor voetgangers en fietsverkeer een pendeldienst beschikbaar. Tijdens deze afsluiting mag u de fiets  mee nemen in de Metro (tussen de haltes Vijfsluizen en Pernis).

De tunnels zijn toegankelijk voor nood- en hulpdiensten. Weggebruikers moeten tijdens de werkzaamheden rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

De tunnels in ons land behoren tot de veiligste van Europa. Met dit onderhoud zorgt Rijkswaterstaat ervoor dat u veilig door de tunnels kunt blijven rijden.

Heeft u vragen over werkzaamheden? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden of www.vananaarbeter.nl of bel 0800 8002 (gratis).

(Visited 92 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *