Ad Janssen in Steevast Op Zondag

Zondagmiddag komen alsnog de gasten aan bod die vorige week op de planning stonden toen de uitzending door de barre weersomstandigheden niet kon doorgaan.

In het eerste uur zijn dat Rob van Wijk,  directeur Theater de Stoep in Spijkenisse, die komt praten over de programmering voor het komend theater seizoen en de gezamenlijke theater actie om mensen weer geinteresseerd te krijgen voor de diverse podia. Verder komt Ad Janssen ,  meesterkok en uitbater van het Kasteel van Rhoon met zijn nieuwste horeca aanwinst, namelijk een restaurant in Bergschenhoek.

In het tweede uur praten Jan Jongerius en Piet Vermeulen met Kevin en Marvin Groen, een tweeling met de naam Groen , die zich bezighouden met het groen in de regio en in de stad. Joan Haanappel  directeur van Stichting Kunstrijden Nederland spreekt met de heren over het trainen en begeleiden van jong talent voor de Olympisch ewinterspelen in 2022.

Tot slot is er een bijdrage van Piet Vermeulen met Piek en Doris, textielkunstenaars met de naam Pelorus in Hoogvliet, waar ze kleding maken van restafval..

De techniek is in handen van Bas van Driel. Steevast Op Zondag is te beluisteren op zondag tussen 12.00 en 14.00 uur.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *