Ad Janssen gaat terrassen openen

Ad Janssen, eigenaar van onder andere Het Kasteel en het Wapen van Rhoon heeft in het programma Steevast op Zondag gezegd dat de terrassen van zijn 5 horeca gelegenheden geopend zullen worden op 24 april als het Koningsdag evenement in Breda van Radio 538 mag doorgaan.

Volgens Janssen is het onverkropbaar dat een dergelijk evenement met enorm veel reisbewegingen dor mag gaan terwij veilige terrassen om dezelfde reden nog steeds gesloten moeten blijven.

De meesterkok benadrukte dat het hier niet gaat om slechts een dreigement. ” Wanneer het kabinet besluit dat op 28 april de terrassen wel open mogen ben ik bereid om 4 dagen te wachten, anders gaan mijn terrassen open” zo vertelde hij tegen de presentatoren Jan Jongerius en Piet Vermeulen.

Janssen gaf in het interview ook aan dat door alle langdurige maatregelen ook de motivatie bij het personeel begint te zakken. ” Er zijn mensen aangenomen maar die hebben nog geen idee wanneer zij mogen gaan beginnen” .

Overigens benadrukte dat hij begrijpt dat niet alleen de horeca maar ook mensen in de zorg fel tegenstander zijn van het festival in Brabant. Volgens Janssen werken de mensen in de zorg enorm hard en verdienen ze een bonus voor hun strijd tegen de Corona pandemie.

Luister hier naar het hele interview : https://soundcloud.com/user-400629044/interview-ad-janssen-18-april-2021

(Visited 96 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *