vv Rhoon strikt sponsor voor het leven

Rond de thuiswedstrijd van RHOON 1 – FC IJsselmonde 1 (0-1 verlies) was er ook positief nieuws te melden. Hoofdsponsor LBH was namelijk met een afvaardiging aanwezig om in bijzijn van het bestuur en enkele gasten het sponsorschap te upgraden en te verlengen tot een “LIFETIME” overeenkomst.

In zijn toelichting memoreerde directeur Jan Lagendijk van de LBH Group wat hem er toe bewogen heeft om de sponsorovereenkomst van september 2019 open te breken en om te zetten in een “levenslang” sponsorschap. Hij gaf aan enorm veel te hebben gehad aan de club die hem, en velen met hem, gevormd heeft tot een echte “teamplayer”, zowel in zijn bedrijf heel belangrijk maar ook daarbuiten. De jeugdopleiding bij v.v. Rhoon was voor hem doorslaggevend bij de keuzes die hij in zijn leven en loopbaan heeft gemaakt. Als voorbeeld haalde hij aan dat in de jeugd Theo Scheurwater zijn trainer was, maar dat deze buiten de club ook de jeugd “op“ Rhoon onder controle hield als wijkagent. Zo droeg hij bij aan een zinvolle jeugd waarbij kattenkwaad binnen de perken bleef en de nodige normen en waarden werden aangeleerd.

Ook later als speler in de hogere jeugd en senioren heeft hij dat teamgevoel en de teamsport enorm gewaardeerd, en is lang voetballend lid gebleven bij o.a. het beroemde Rhoon Flesde. Hij is een paar jaar voorzitter geweest en weet hoe moeilijk het soms voor een bestuur en voorzitter is om alle ballen in de lucht en iedereen tevreden te houden. Daarom ziet hij zijn inbreng als sponsor dus echt als iets om wat terug te doen voor de club en al haar talloze vrijwilligers die zowel bij de jeugd als senioren actief zijn. In de kantine, bij het onderhoud, het belijnen en krijten van de velden, de materiaalman, de bestuurders en commissies en noem maar op. Die maken een club groot en hiermee wil hij hen graag ondersteunen en belonen. Althans, als de beloning niet op betalen van spelers uitkomt, want dan is hij weg. Een duidelijk standpunt waar bestuur zich ook al jaren hard voor maakt en achter staat. We zijn tenslotte een amateurvereniging en het betalen van spelers willen we gewoon niet doen. Dat is meestal succes voor korte termijn, de goudzoekers komen binnen maar vertrekken ook zo weer en daar bouw je geen gezonde club mee op. Dan is investeren in jeugd en opleiding een beter doel om de club op een hoger plan te krijgen.

Na de ondertekening van het contract en de daarmee gepaard gaande bubbels en taart werden de felicitaties uitgewisseld en de zaak beklonken met een ingelijst shirt voor op het kantoor.

(Visited 149 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *