Frans van Zaalen in Flikken Rotterdam

Met hoge snelheden racen over de dijken. De acteurs van Flikken Rotterdam waren eerder dit jaar neergestreken in de polders in Rhoon en zullen komend weekend te zien zijn bij de NPO1.

Ook ditmaal gaat het bekende Rotterdamse rechercheteam de strijd met de misdaad aan. Daarbij is het niet de eerste keer dat Albrandswaard het decor vormt voor een prachtige scène met de o zo herkenbare polderlandschappen. Toch blijft het elke keer een feest van herkenning om de typerende weggetjes op tv terug te zien.

Bij de aflevering met de titel: Verkeerd Bezorgd zal de spanning niet minder zijn. Waarbij de hoofdrolspelers de ‘rechercheurs’ Mark van Eeuwen en Maartje van de Wetering met hoge snelheid de achtervolging zullen inzetten. Om het feest van herkenbaarheid compleet te maken is er een kleine scène weggelegd voor misschien wel Albrandswaardse bekendste politicus Frans van Zaalen.
In een reactie zegt van Zaalen ” Heb er maar geen hoge verwachtingen van hoor,et is over voordat je het weet. Neemt niet weg dat het onwijs leuk was om te doen.”

Komende vrijdagavond zal om 20:35 uur de vijfde aflevering van het seizoen te zien zijn op NPO 1.

(Visited 154 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *