2e Centrum Jeugd & Gezin in Rhoon

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Albrandswaard krijgt er een nieuwe locatie bij. Vanaf maandag 13 september verwelkomen wij ouders en verzorgers met kind(eren) van 0 tot 18 jaar op onze tweede CJG-locatie in Rhoon. Het CJG vestigt zich daar in Gezondheidscentrum Portland aan de Langstraat 12-13. Natuurlijk verhuizen de vertrouwde gezichten van professionals mee om vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid te beantwoorden en de groei en ontwikkeling van kinderen te volgen.

Ouders en verzorgers die voortaan een afspraak hebben op de nieuwe CJG-locatie ontvangen een verhuiskaart. Van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag in de even weken bent u van harte welkom. CJG Albrandswaard heeft ook nog een locatie aan de Rijsdijk 15. Daar nodigt het CJG kinderen tot 4 jaar met hun ouders en verzorgers uit.

Het CJG is dé plek waar ouders, verzorgers, kinderen, jongeren en professionals terechtkunnen met vragen over gezondheid, opvoeden, opgroeien en verzorging. Geen vraag is te gek! Jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, (dokters)assistenten, pedagogen en andere deskundigen bieden u advies en ondersteuning. Zo maken zij samen met u gezond en veilig opgroeien mogelijk.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *