Geen kerstmarkt en concert in Kasteel

De eerder deze week via een persbericht aangekondigde Kerstmarkt op 27 november en de Kamermuziek uitvoering van 28 november kunnen vanwege de aangescherpte Corona maatregelen helaas geen doorgang vinden.

De Kerstmarkt zal dit jaar niet meer plaats kunnen vinden, hopelijk is volgend jaar het virus verder onder controle en lukt het dan wel. Heel jammer van alle voorbereidingen door onze vrijwilligers en ook voor de ingeschreven deelnemers uiteraard.

Voor de uitvoering van het concert door de Deelnemers aan de Internationale Orkestacademie van het Rotterdam Philharmonisch Orkest wordt nog naar een alternatieve datum gezocht. Of en wanneer dat lukt ontvangt u uiteraard bericht.

De lopende tentoonstelling van Wim van der Goor op de Klokkezolder blijft als “doorstroomevenement” wel open voor bezoek in de komende weekeinden, weliswaar onder de thans geldende Coronavoorwaarden zoals o.a. een Corona Toegangs Bewijs (CTB).

Voor de activiteiten van december is het nog te vroeg om daar nu al iets over te kunnen zeggen, maar we houden de vinger aan de pols en u op de hoogte. Zie ook voor meer info: www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda

(Visited 19 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *