22 september ” Dag van de Verenigingen”

Verenigingen zijn het fundament van de Albrandswaardse sport- en cultuursector. Zij maken sport- en cultuurparticipatie dichtbij en voor iedereen die dat wil mogelijk. Zij zijn dus zeer belangrijk voor Albrandswaard.

Om verenigingen de aandacht te geven die zij verdienen, organiseert het Akkoord van Albrandswaard op woensdag 22 september de dag van de vereniging. Op die dag worden de verenigingen extra in het zonnetje gezet. Welzijn Albrandswaard wil alle verenigingen vragen om die dag de deuren letterlijk en figuurlijk open te zetten voor inwoners die nog niet zelf ervaren wat Albrandswaard allemaal te bieden heeft.

U kunt zich opgeven voor deze sportweek door een mail te sturen naar buurtsportcoach@welzijnalbrandswaard.nl met daarin de vermelding wat er vanuit uw vereniging aangeboden wordt, voor welke leeftijd het aanbod is, op welke dagen u iets aanbiedt en hoeveel deelnemers er mogen deelnemen. Welzijn Albrandswaard maakt een mooi programma van het aanbod en zullen dit verspreiden onder de inwoners van de gemeente.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *