1600 Bomen voor bewoners Zuid-Holland


Op woensdag 30 maart geeft Stichting Het Zuid-Hollands Landschap in samenwerking met de Nationale Postcode Loterij 1.600 gratis bomen weg in Oostvoorne en Noordwijkerhout. Bomen voor Zuid-Holland is onderdeel van de landelijke Plan Boom campagne. Het enige wat je hoeft te doen is inschrijven.
Natuur heeft een positieve invloed op ons, zowel fysiek als mentaal. Een uurtje wandelen in één van onze natuurgebieden helpt je om tot rust te komen en energie op te doen. Heb jij een tuin? Met bomen, planten en struiken zorg je zelfs in de stad voor verbetering van luchtkwaliteit, verkoeling in de zomer en de opname van water tijdens regenbuien.

Jouw tuin is bovendien een plek waar insecten, kleine dieren en vogels hun voedsel zoeken, schuilen en broeden. Hoe meer bomen en struiken in de tuin, hoe meer leven je aantrekt. Vergroening van je tuin heeft een positieve invloed op de natuur. En daarmee op jou!

Reserveer je bomenpakket!Wil jij een gratis bomenpakket, bestaande uit een ruwe berk, meidoorn en liguster, om je tuin, schoolplein of bedrijventerrein te vergroenen? Reserveer een tijdslot en kom woensdag 30 maart één van de gratis bomenpakketten ophalen in Oostvoorne of Noordwijkerhout.

Reserveer je bomenpakket en tijdslot via: www.zhl.nl/boompakket

Plan BoomBomen voor Zuid-Holland is onderdeel van de landelijke Plan Boom campagne van de Natuur en Milieufederaties. Samen planten we tien miljoen bomen door het hele land voor een groener, gezonder en mooier Nederland! Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.
(Visited 43 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *